Profita de pana la -50% EXTRA la mii de produse

DEFINIȚII

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către EVENDI WEB OUTLET SRL și partenerii săi, prin intermediul magazinului virtual www.evendi.ro către Cumpărător și pot fi modificate oricând de către Evendi fără notificare prealabilă.

Astfel, următorii termeni vor însemna:
Cumpărător - persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

Vânzător – EVENDI cu denumirea comercială EVENDI WEB OUTLET SRL , având sediul social în localitatea Raucesti, Str. Gutuiului Nr 4, Jud. Neamt cu nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J27/948/2021, CUI RO 44671741

Bunuri - orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plată acestora.

Contract - o Comandă confirmată de către Vânzător.
Site - domeniul www.evendi.ro și subdomeniile acestuia.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior menționat, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vânzatorul își derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente:

Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice.

Termeni și condiții

Daca Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Prețurile produselor din comandă sunt valabile 3 zile lucrătoare de la data înregistrării comenzii. Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

OBLIGAȚIILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul își va utiliza cunoștințele sale profesionale și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile care îndeplinesc cerințele și specificațiile Cumpărătorului exprimate în Comandă;

Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

Atunci cand din comanda clientului, unele produse sunt fara stoc in depozit, vom anunta clientul in legatura cu acest aspect, prin email sau telefon.

CONFIDENȚIALITATEA INFORMAȚIILOR

Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului/Comenzii și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Vânzătorului.

Nici un mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi facută de Cumpărător cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului. Mesajele Evendi sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de Evendi. Astfel sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului www.evendi.ro.

Prin înscrierea în baza de date Evendi, cumpărătorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți, parteneri ai Evendi,: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii; agenții de stat sau guvernamentale atunci când legislația specifică prevede acest lucru; alte companii cu care Evendi, poate dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor noastre, etc.

FACTURARE ȘI PLĂȚI

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi existente în Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său.

RESPONSABILITĂȚI

Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

Vânzătorul se eliberează de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile și descrierile expuse pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor și design-ului fără notificare prealabilă. Vânzătorul își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără notificare prealabilă.

Vânzătorul nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă sau nu sunt disponibile.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, Vânzătorul își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Vânzătorul nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.

Valoarea maximă a obligațiilor Vânzătorului față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Vânzător de la clientul respectiv.

Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea se face prin curier rapid, in termen de 2-4 zile lucrătoare.

De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi. Transportul este in valoare de 19.00 lei si se livreaza doar in Romania prin intermediul firmelor de curierat. La comenzile de peste 99 lei, livrarea este gratuita.

Taxa de transport 19.00 lei va fi inclusă în factura emisă de EVENDI WEB OUTLET SRL și se va regasi în totalul de plată, potrivit email-ului de confirmare al comenzii.

Dacă coletul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), coletele rămân la curierul zonal 3 zile, după care revin la Expeditor.

In situatia in care un client plaseaza 3 comenzi si din motive neintemeiate, coletele sunt refuzate, vom accepta o noua comanda pe site, doar cu plata produselor (in avans) prin card bancar.

Nu vom accepta plata ramburs catre clientii care, in contul sau de client, au 3 comenzi cu status: refuz primire, indiferent de intervalul de timp intre aceste status-uri.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră:

  • blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
  • căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
  • cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
  • cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;
  • nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

ACCEPTAREA

Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de Evendi Cumpărătorul beneficiază de returul produselor în 14 zile de la receptionare coletului.

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (întelegând prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.

RETURNAREA PRODUSELOR

Ai la dispozitie maximum 14 de zile de la primirea comenzii, pentru a solicita rambursarea.

Daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa tii cont de urmatoarele:

Toate produsele returnate trebuie sa fie în aceeasi stare în care le-ai primit. Din motive de igiena: Chilotii, Boxerii, Tanga, Sutienele, Burtierele, Bustierele si alte produse de lenjerie intima, NU SUNT ACCEPTATE IN RETUR. Nu vom accepta in retur si nu vom restitui sumele aferente produselor mentionate mai sus.

Se percepe Taxa de Retur de 15 lei pentru toate comenzile cu valoarea sub 199 lei, tva inclus. Retur Gratuit pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 199 de lei, tva inclus.

Info: In situatia in care, produsul returnat prezinta: (defect de fabricatie, deterioare ca urmare a manipularii necorespunzatoare, deterioare in timpul transportului), iar returul se realizeaza din acest motiv, nu va fi perceputa taxa de retur.

Pasii pentru a efectua un retur:

  • Completeaza online formularul de retur, accesand link-ul: https://evendi.ro/retur
  • Aseaza articolele in colet in ambalajul lor original
  • Lipeste pe coletul sigilat AWB-ul de expeditie, pe care l-ai primit in colet
  • Contacteaza Fan Courier pentru a stabili ridicarea coletului, tel: 021 9336

SCHIMBAREA PRODUSELOR

Dacă preferi o altă mărime sau culoare, poți returna produsul tau, urmand pasii indicati in politica de retur de mai sus, iar pentru produsele dorite, este necesar sa plasezi o noua comanda.

RAMBURSARI

Perioada de rambursare poate varia între 10 și 14 zile lucrătoare de la primirea returului în depozitele noastre. După ce am inspectat condiția produselor returnate, te anunțam prin e-mail si/sau sms.

Pentru rambursare, vom folosi contul IBAN, pe care l-ai completat in solicitarea de retur.

! Atenție: contul bancar trebuie să fie deschis la o bancă din țara în care a fost livrată comanda.
Nu acceptam conturi bancare REVOLUT.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, Evendi are obligația de a administra datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate.

Detaliile complete le gasiti in politica de confidentialitate

FORȚĂ MAJORĂ

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

LEGEA APLICABILĂ

Prezentul contract este supus legii Române. Eventualele litigii apărute între Evendi și utilizatori/clienți/cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești Române competente.

TERMENI SPECIALI

Facem toate eforturile pentru afisarea reala si corecta a imaginilor, insa in functie de calibrarea si rezolutia fiecarui monitor exista posibilitatea ca acestea sa fie diferite fata de produsul in original.

Voucherele cadou sunt non-rambursabile si pot fi utilizate in maxim 3 luni de la emiterea lor.

Voucherele cadou nu pot fi cumulate impreuna cu alte coduri de discount, iar daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea Gift Card-ului primit, suma in minus nu se restituie si nu se salveaza pentru comenzi viitoare.

VOUCHERE

Codurile de discount sunt valabile conform promotiei in care le-ati primit si nu pot fi preschimbate in bani.

Codurile de discount nu sunt valabile in timpul anumitor promotii:
- Black Friday

Află toate noutățile

Înscrieți-vă pentru a rămâne la curent. Primiți actualizări, acces la oferte exclusive și multe altele.

Cookie pe Evendi

Folosim module cookie proprii și ale terților în scopuri analitice și pentru a-ți prezenta publicitate și conținut personalizat pe baza unui profil elaborat în concordanță cu obiceiurile tale de navigare.

Pentru mai multe informații consultă politica de confidențialitate.

Optiuni Cookie

Optiunea "ACCEPT TOATE", acceptati folosirea cookie-urilor functionale, de analiza si de marketing.

Optiunea "Accept partial", acceptati folosirea cookie-urilor functionale.

Optiunea "Refuz", refuzati folosirea cookie-urilor functionale ce duce la imposibilitatea folosirii website-ului.

Coș de cumpărături - 4 produse
Nu aveti nici un articol in cosul de cumparaturi Vezi reducerile