EXTRA 15% REDUCERE COD EVE15

Cautare produse

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Evendi are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe www.evendi.ro, informarea utilizatorilor/cliensilor privind evolusia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitasi comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vânzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dumneavoastra în formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse în baza de date a Evendi si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Evendi, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Evendi, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vânzarilor si comportamentul consumatorului.

De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Evendi atât afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate. Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei în caz de încalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Totodata, avesi dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau parsiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Evendi, suportclienti@evendi.ro, va putesi exercita, în mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa interveniti asupra datelor transmise
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive întemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.evendi.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Partajarea datelor tale

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

De asemenea, anonimizăm și agregăm informațiile personale (astfel încât acestea să nu vă identifice) și să le folosim în scopuri, inclusiv testarea sistemelor IT, cercetare, analiza datelor, îmbunătățirea site-ului și a aplicației și dezvoltarea de noi produse și servicii.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate în scopul pentru care le-ati furnizat: pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preîntâmpina încalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, Evendi poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla în relatii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei în vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecâtoresti si altor organe abilitate ale statului, în baza si în limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

10% reducere la prima comandă

Înscrieți-vă pentru a rămâne la curent. Primiți actualizări, acces la oferte exclusive și multe altele.